Lilla k’s Trädgårdskök

Ett välkommet inslag är Lilla k's Trädgårdskök, som drivs av Gölin Jonsing. Den mysiga växthusmiljön gör en måltid eller fikapaus här till en unik upplevelse i Bollnäs. Vardagar serveras trädgårdslunch medan man på helgen väljer bland rätterna på den väl uttänkta à la carte-menyn. Hela veckan finns gott fikabröd, allt bakat lokalt.

Jona Netsman Design

För den som önskar hjälp med att planera och anlägga trädgård har vi sedan 2014 ett samarbete med trädgårdsdesigner och trädgårdsmästare Jona Netsman. Designkontoret ligger mitt i anläggningen och omges av inspirerande planteringar.

Återbrukshyttan

Där andra ser skräp ser Anny Jernberg, glas, vaser, ljuslyktor, lampskärmar m.m. Allt gjort av återbrukade glasflaskor och -burkar.

Mer information hittar du här.

Anna Keramik

Hos Anna blommar keramiken och porslinet, djärvhet och fantasi karakteriserar hennes arbeten.

Mer information och bildgalleri hittar du här.

Nimo Design

Nimo startades 2010 av två småbarnsmammor, en textilformgivare och en förskolepedagog som började sy tillsammans för nöjes skull.  Moderna, tuffa, roliga, annorlunda och välgjorda produkter, som samtidigt sätter igång fantasin och skapar lust till att leka och lära. 

Frank Larsen

En av våra lokala keramiska konstnärer, känd både för sin bruks- och konstkeramik

Mer information, samt många fina bilder hittar Du här

Miss Mala Keramik

Hälsingekrukan hittar du hos oss! Den, och annan vacker keramik med hälsingeinspiration skapas av Miss Mala Keramik. Hälsa på hos henne & läs mer om hur hon bytte storstadens jäkt & stress mot lugnet i Hälsingland!