Inredning & Möbler

Inredning och dekoration går verkligen hand i hand med krukväxter och snittblommor, därför vill vi på Mobackes Trädgårdscenter kunna erbjuda ett bra utbud av både fina bruksföremål och mindre inredningsdetaljer – förutom all inredning som faktiskt hör direkt ihop med blommor och trädgård. Liksom blommor är dessutom inredning populära presenter, så här hittar du många användbara presenttips under samma tak.

Vi vill gärna att du ska kunna hitta det där alldeles extra och kanske till och med unika för att lyfta din egen inredning, eller en fin present att ge till en speciell person hos oss, därför väljer vi noga våra leverantörer för inredning och tar in ett segment som passar riktigt bra i vår butik.

Naturligtvis har vi ett brett utbud av vaser, krukor, amplar, spaljéer och annat blomrelaterat, men vi har väldigt mycket mer, som till exempel muggar och förvaringsburkar med mera från Rice och härligt boho-inspirerad inredning från Madam Stoltz. Vidare har vi ett stort utbud av ljusstakar, ljuslyktor och fat. Du hittar också en del lampor/ lampskärmar och väggdekorationer och till och med en och annan möbel. Självklart har vi även konstgjorda växter av god kvalitét.

Exempel på andra märken som vi jobbar med är: Alot, Affari of Sweden, Bergs Potter, Wikholm form, Ernst och Mr plant.

Varmt välkommen att kika på vårt utbud av inredning. Vi hoppas att du hittar några guldkorn och de där udda, mysiga inredningsfynden som ger ett hem den rätta känslan.

Inspirationsbilder