Snittblommor

På Mobackes Trädgårdscenter är vi stolta över att kunna erbjuda Bollnäs största sortiment av snittblommor, och dessutom har vi förmånen att ha flera kreativa och skickliga florister som hjälper våra besökare och kunder att sätta samman vackra buketter, dekorationer och arrangemang.

Det utbud av snittblommor vi har i butiken varierar efter säsong. Varje årstid bjuder därför på sina egna uttryck och känslor i färg och form.

Blombuketter och blomsterkransar är något som följer oss genom livets alla skeden. Vi firar födelsedagar med en blombukett, vi dekorerar kyrkor och andra lokaler med snittblommor och blomsterarrangemang vid högtidliga tillfällen som dop, bröllop och begravningar. Dessutom sätter få andra saker det där extra skimret av vardagslyx på tillvaron som en vacker blombukett kan göra! När gav du dig själv en vacker blombukett senast?

Förutom att våra florister gärna binder vackra buketter efter dina specifika önskningar och ändamål, så skapar de dagligen ett flertal olika färdiga blombuketter och andra blomsterdekorationer att välja bland. Vackert, snabbt och enkelt för dig som är på språng. För dig som vill vara kreativ och skapa dina egna buketter finns blommor och grönt att köpa i bunt, så kallade bunches. Mycket populärt!

santini

Vi har många års erfarenhet av stora och små uppdrag. Du kan tryggt vända dig till oss oavsett om det gäller dekoration och binderier inför bröllop eller begravning – eller den där alldeles speciella festen.

Inför bröllop bokar ni ett möte med just den florist som kommer att skapa brudens bukett och eventuella övriga dekorationer. Ni får berätta om er vision, och tillsammans med er florists erfarenhet och kunnande, säkerställer vi att dekorationerna och brudbuketten uppfyller era önskningar på Den Stora Dagen.

Självklart agerar vi även blombud och levererar blommorna åt dig, när du inte har möjlighet att själv överlämna dem.

Så, oavsett vilket skede i livet som ska uppmärksammas, hyllas eller minnas, så finns vi här för dig med vår kunskap och erfarenhet, att fylla stunden med grönska, färgprakt och doft.

Vi är anslutna till Interflora som ombud.

Inspirationsbilder