Krukväxter

Krukväxter kanske fyller en extra stor funktion hos oss här uppe i Norden, där mörker och kyla råder under flera av årets tolv månader? Här hos oss på Mobackes Trädgårdscenter i Bollnäs råder alltid ljus och värme – och vi kan erbjuda ett stort sortiment av härliga blommande och gröna krukväxter, året om.

Krukväxter på Mobackes Bollnäs

Några av de populäraste krukväxterna här på Mobackes i Bollnäs är de lite mindre växterna, som lätt får plats i en mindre kruka på fönsterbrädan. De ger liv och grönska till ditt hem, och ger samtidigt lite skydd mot insyn. Samma funktion och prydnad ger en ampelväxt, alltså en krukväxt med lite slingrande, hängande sätt att växa och som därför passar bra i en hängande kruka/ ampel.

Hos oss finns även ett stort sortiment av större krukväxter, som kan stå i sin kruka direkt på golvet, eller på en lägre bänk eller liknande. Det är inte konstigt att stora gröna växter är så populära, då de kan ge inredningen ett enormt lyft och ombonad känsla, med liv och färg. Kom även ihåg att många växter, förutom att göra hemmet vackrare och mer hemtrevligt, också fungerar som luftrenare!

mobackes krukväxter Engelsk pelargon

Vilka krukväxter passar ditt hem

Fråga gärna vår kunniga, välutbildade personal om vilka krukväxter som kan passa dig och ditt hem. Ditt eget intresse för krukväxter, hur stor plats du har och hur ljust eller mörkt växterna ska stå påverkar vilka växter som passar bäst för just dina behov. På Mobackes har vi stor erfarenhet av att ge råd och vägledning i dessa frågor.

Vi kan erbjuda biologiskt växtskydd från Biobasiq. Du kan bekämpa de flesta skadedjur med nyttodjur på ett helt giftfritt sätt. Kom in eller ring så berättar vi mer!

De krukväxter vi är återförsäljare av kommer från skickliga odlare i Sverige, Danmark och Holland.

För företag och institutioner erbjuder vi lämpliga leasingavtal. Välkommen att kontakta oss för mer information samt offertförfrågan om detta.

Inspirationsbilder