Trädgårdsmöbler & utemöbler i Bollnäs

När du handlar trädgårdsmöbler i Brafabs webshop kan du välja att hämta dina utemöbler fraktfritt i vår butik

Trädgårdsmöbler & utemöbler i Bollnäs

Här hittar du trädgårdsmöbler och utemöbler i Bollnäs.
Vi är stolta återförsäljare av Brafabs och Grythyttans högkvalitativa trädgårdsmöbler och utemöbler. Brafabs sortiment erbjuder hög kvalité av svenskdesignade utemöbler för alla användningsområden. Grythyttans stålmöbler är älskade klassiker som nu kanske är mer populära än någonsin… Hos oss hittar du både bekväma sittgrupper, som loungemöbler, och kompletta matgrupper och caféset. Är det balkongmöbler du söker, så har vi det med. Dessutom andra utemöbler som solstolar, hängmattor och hammockar. Självklart hittar du även tillbehör till dina utemöbler, som dynor, dynförvaring, parasoller, paviljonger och så vidare.

Trädgårdsmöbler och utemöblerfrån Brafab och Grythyttan
Utemöbler i rotting hos oss på Mobackes i Bollnäs

Brett utbud av trädgårdsmöbler & utemöbler

Vårt breda utbud av trädgårdsmöbler finner du i ute i vår möbelbutik. Hit kommer du endera genom butiken från huvudentrén, eller genom vår sommarentré via Anneforsvägen, där du kommer direkt in i vår handelsträdgård. Här har vi en stor visningslokal där du i lugn och ro kan titta på och provsitta våra trädgårdsmöbler av hög kvalité.

Att ha ett utekök i sin trädgård eller på sin uteplats är något som fler och fler önskar sig. Uteköken finns både som stationära och portabla, så möjligheterna är nästan oändliga. Vi vägleder dig gärna till ett utekök som passar just dina behov.

Fråga oss gärna om allt som kan vara bra att veta inför valet av utemöbler. På Mobackes strävar vi alltid efter att ha en hög kunskapsnivå för att kunna ge bästa service till er kunder och besökare. Trädgårdsmöblerna i vårt sortiment är tillverkade av olika material och ditt val kan bero på i vilken miljö möblerna kommer att stå, och vilken omsorg de olika materialen behöver. Utemöbler kan vara tillverkade i allt från konstrotting, äkta rotting, till teak och andra träslag och även material som efterliknar olika träslag. Inför och efter sommaren kan det vara en god idé att se över sina trädgårdsmöbler och ge dem lite kärlek – rengöra dem och dra åt skruvar, och kanske olja in om det är ett material som mår bra av det…

Varmt välkommen till vår möbelbutik under säsongen för att se vårt fina sortiment av trädgårdsmöbler och tillbehör!

Inspirationsbilder