Florist

Vi har en stor floristavdelning med välutbildad och kunnig personal. Vi hjälper dig med blommor till livets alla skeden och årets alla högtider, stora som små.

Mer info.

Inredning

Hos oss hittar du mängder av krukor, inredningsdetaljer, och även kökstillbehör, från ett flertal kända leverantörer, såsom Rice, Ib Laursen, Madam Stoltz, Living Story med flera.

Mer info.

Inomhusväxter

Vi har året runt ett stort och varierat krukväxtsortimentet. Växterna kommer från skickliga odlare i Sverige, Danmark och Holland. Hos oss hittar du även ett stort urval större gröna växter, idealiska för att ge hemmet en ombonad känsla.

Mer info.

Plantskola

Vi har ett av Norrlands i särklass största sortiment av fleråriga plantskoleväxter, Allt från Träd till rosor och perenner.

Mer info.

Trädgårdsmöbler

Vi är sedan några år tillbaka återförsäljare av Brafabs trädgårdsmöbler. En stor visningslokal finns i uteavdelningen. Här hittar du också stekhällar m.m. från Muurikka.

Mer info.

Dammar & tillbehör

Vi är specialister på dammar och vattenarrangemang till trädgården. Ett omfattande sortiment finns med allt du behöver, inklusive fisk och växter.

Mer info.

Grill & tillbehör

Vi är återförsaljare av Weber grill och Muurikka. Gör trädgården eller terassen till ett utekök. Vi har ett stort sortiment och kunnig personal. Oavsett om du föredrar kol eller gas så har vi nåt som uppfyller just dina behov. Webersortimentet finns i säsongsbutiken medan Muurikka hittas i vår möbelhall.

Mer info.

Sten & plattor

Sten är nästan lika viktigt som vatten i trädgården. Hos oss hittar du allt från plattor, mark- och mursten till olika typer av dekorsten. Leverantörer är St. Eriks och Hasselfors Garden.

Mer info.

Bad- & bastutunnor

Vi är återförsäljare för bad- och bastutunnor i gran, ek, eller lärk, från Memel Wood. En visning finns i plantskoledelen. Alla modeller kan levereras direkt hem till dig.

Mer info.

Leverantörer

Vi har ett stort sortiment både inne och ute. Många leverantörer är kända och förekommer flitigt i såväl press som TV. Här hittar du en förteckning över en stor del av de företag vars produkter ingår i vårt sortiment